Ajax-aanvoerder Dusan Tadic gewond bij gewelddadige roofpoging

Ajax-voetballer Dusan Tadic is lichtgewond geraakt bij een gewelddadige overval in de omgeving van zijn woning in Amsterdam-Zuid. © ANP

Amsterdam -

Ajax-voetballer Dusan Tadic is lichtgewond geraakt bij een gewelddadige overval in de omgeving van zijn woning in Amsterdam-Zuid.

John van den HeuvelBron: De Telegraaf

Hij werd in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli opgewacht bij zijn huis door twee gewapende mannen met helmen op. Ze hadden het waarschijnlijk op een kostbaar horloge van de voetballer gemunt.

De overvallers kwamen in de Van Eeghenstraat op Tadic af toen hij uit zijn auto stapte. De Ajacied had direct in de gaten dat het mis was en probeerde te vluchten. Na een korte achtervolging volgde een handgemeen met de rovers. Tadic slaagde erin het vizier van de helm van een van de overvallers te openen en hem een klap te geven.

Lees ook: Eerder al mannen met helm aan deur bij Tadic

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal