Gratis festival Koppelpop Susteren vindt dit jaar een week eerder plaats

 © Stichting Koppelpop

Susteren -

Koppelpop vindt komende zaterdag (20 augustus) plaats in Susteren. Dat is een week eerder dan gebruikelijk in verband met de Heiligdomsvaart die de laatste week van augustus plaatsvindt.

Silke van Deelen

De afgelopen jaren is het gratis toegankelijk festival Koppelpop uitgegroeid tot een middelgroot festival, voor bezoekers van alle leeftijden. In het verleden stonden bands als Janse Bagge Bend, DeWolff, Osdorp Posse, Jaya the Cat, Anneke van Giersbergen en My Baby in Susteren.

Verdeeld over drie podia treden dit jaar elf bands, zangers en zangeressen op tussen 15.30 en 00.00 uur. Op het hoofdpodium zijn dit achtereenvolgens White Noise, Come On Hero, Tricklebolt en Pyro.

Op de Trailerstage staat Private Storage op het programma, met zangeres Anouk Gerritsen uit Susteren. Zij werd tijdens Pinkpop door zangeres Delia Perez van The Last Internationale het podium geroepen om het nummer Wanted Man mee te zingen met de band. Verder treden Echo Empire, Delta Crash en The 925 op.

Voor muziek in een intieme setting wordt gezorgd op de Caravanstage waar de programmering in handen is van het muziekprogramma Knooppunt het Vonderen. Hier treden Sjoerd, Harry & Nick en Maggie Dea op.

Voor verdere details zie ook de website www.koppelpop.nl en Facebook.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal