Bevo versterkt zich met Duitse cirkelspeler

Vladimir Letz © Bevo

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zich versterkt met de Duitse cirkelspeler Vladislav Lets. De 20-jarige Duitser komt over van het opleidingsteam van topclub Füchse Berlin.

Tom van der Wilt

Door de recente knieblessure van Niek Jordens was de Panningse formatie nog op zoek naar extra versterking voor komend seizoen op die positie. „De cirkelspeler is fysiek enorm sterk en kan met zijn goede blokkering veel ruimte creëren voor de schutters”, aldus Bevo.

De Duitser kijkt uit naar het nieuwe seizoen. „Ik ben erg blij dat ik mijn carrière in Nederland kan vervolgen. De BENE-League en het topsportprogramma van Bevo passen goed bij mijn ambities. De eerste trainingen hebben me een goed gevoel gegeven over de mogelijkheden en ik ben goed ontvangen door mijn nieuwe teamgenoten. Ik zal er alles aan doen om het team te ondersteunen bij het halen van de doelen en ook om mezelf in deze nieuwe situatie verder te ontwikkelen.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal