Veldlopers Gulpen houdt maandelijkse Midweektocht

 © ING Image

Gulpen -

Wandelsportvereniging de Veldlopers uit Gulpen houdt woensdag 17 augustus weer de Midweektocht.

Redactie

Deze keert tot en met november elke derde woensdag van de maand terug op de kalender. Deelnemers hebben telkens de keuze uit routes van vijf en tien kilometer.

Wie liever een langere afstand loopt, kan de lussen combineren en er zodoende een tocht van vijftien kilometer van maken. „Beide routes gaan een andere richting uit”, meldt de organisatie. Zo kan men meer van de omgeving genieten, is de achterliggende gedachte.

Lees ook: Eropuit in de zomer: dit zijn acht verrassende wandelroutes in Zuid-Limburg

Het inschrijfbureau is gevestigd in gemeenschapshuis ’t Gulper Hoes, Rosstraat 5 in Gulpen. Starttijden: vijf kilometer van 09.00 tot 14.00 uur, tien kilometer tussen 08.00 en 14.00 uur en vijftien kilometer van 08.00 tot 13.00 uur. De aankomst sluit om 17.00 uur.

Inschrijfgeld: drie euro, één euro korting voor leden wandelbonden. Kinderen jonger dan veertien mogen gratis meelopen. Info: veldlopersgulpen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal