TC Mixed Vaals start najaarstrainingen voor leden en niet-leden

 © ING Image

Vaals
Redactie

Tennisclub Mixed Vaals start maandag 5 september met de najaarstrainingen. Hierbij zijn zowel leden als niet-leden welkom.

Deelnemers worden onderverdeeld in de categorieën Kids (zes tot twaalf jaar), Junioren (dertien tot zeventien jaar), Studenten (achttien tot drieëntwintig jaar) en Senioren (vierentwintig en ouder). De groepen volgen vijf lessen en trainen parallel aan elkaar.

Lees ook: Padelbanen schieten als paddenstoelen uit de grond in Limburg: ‘Ik heb nog niemand gesproken die er niks aan vindt’

Niet-leden wordt op deze manier de kans geboden om al doende kennis te maken met de sport en vereniging. De kosten zijn afhankelijk van leeftijd en lidmaatschap en variëren van vijftien tot vijftig euro. Ook de groepsgrootte is variabel: vier tot acht personen.

Klik hier voor meer specifieke informatie en aanmelding. Contact opnemen met de trainer kan ook: 06-24254336 en bjorn_elings@hotmail.com.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal