Jaarlijkse autocross weekend in Siebengewald

 © Autosportvereniging De Zilveren Vogels

Siebengewald
Silke van Deelen

Autosportvereniging De Zilveren Vogels houdt het jaarlijkse autocross weekend in Siebengewald op zaterdag 3 en zondag 4 september.

Het terrein is zaterdag geopend vanaf 10.00 uur, de manches beginnen om 14.oo uur. Aan bod komen de v-buggy’s, jeugdklasse, clubkampioenschappen, dames balkenklasse, duo klasse en balkenklasse: de 40 van Siebengewald. Vervolgens is in de tent een grote prijsuitreiking. Ook worden er lootjes verkocht waarmee bezoekers een dag balkenklasse rijden kunnen winnen voor de zondag. Aansluitend is er een feest met Double-M, Marco Kraats en DJ Anna Crystal.

Zondag wordt het ASUZ kampioenschap verreden vanaf 11.00 uur. Als extra klassen rijden de v-buggy’s, dames balkenklasse en Siebengewaldse balkenklasse. Op deze dag wordt tevens de F1 wedstrijd in Zandvoort uitgezonden op groot scherm.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal