Festival Maas! presenteert Maastrichts culturele aanbod

Het Vrijthof is centraal punt van Festival Maas!. © Archieffoto Peter Schols

Maastricht -

De eerste editie van Festival Maas! vindt van donderdag 8 tot en met zondag 11 september plaats op diverse plekken in de binnenstad van Maastricht.

Redactie

Het evenement is tevens de aftrap van het nieuwe culturele seizoen, in een nieuw jasje. Vier dagen lang staat het nieuwe, groots opgezette stadsfestival in het teken van activiteiten verspreid door de hele stad.

Een belangrijk onderdeel is Camping Kosmos op het Vrijthof, een kunstenfestival in campingsferen, in samenwerking met de Muziekgieterij en Toneelgroep Maastricht. Er wordt muziek, dans, toneel, film en kunst geserveerd door enkele van de vele culturele instellingen die de stad rijk is.

Ook op Plein 1992, op de Markt, op het Tapijnterrein, in cafés en in het stadspark zijn ook tal van (culturele) organisaties met activiteiten aanwezig.

Het volledige programma is te vinden op: www.festivalmaas.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal