Jeugdspelers uit Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo nemen deel aan TOP Onder 12 Toernooi in Maasbree

 © Image Source

Maasbree
Silke van Deelen

Jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo nemen op zaterdag 27 en zondag 28 augustus deel aan de zestiende editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi op de velden van MVC’19 in Maasbree.

Zowel de nationale als internationale jeugdvoetbaltop komt op deze dagen naar Maasbree. Vanuit Nederland nemen de onder 12 ploegen van AFC Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse en VVV-Venlo deel aan het toernooi. Vanuit het buitenland sluiten de ploegen van Chelsea FC, Manchester City, Aberdeen FC, Borussia Dortmund en KRC Genk aan.

Daarnaast neemt er dit jaar ook weer een regioteam deel, door de trainers Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo. Dit team neemt het in de poulefase op tegen de ploegen van Feyenoord, Manchester City, AZ Alkmaar, Borussia Dortmund en Aberdeen FC.

De opening op zaterdag 27 augustus is om 11.00 uur, waarna om 11.30 uur het startsein gegeven wordt voor de eerste poulewedstrijden. Op zondag starten de finalewedstrijden vanaf 13.15 uur.

Voor meer informatie, kijk op www.mvctoptoernooi.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal