Mark van Bommel blijft met Antwerp ook in Europa winnen

Mark van Bommel. © Getty Images

Mark van Bommel gaat met Antwerp spelen om een ticket voor de groepsfase van de Conference League. Nadat de koploper uit de Belgische competitie in de derde voorronde uit al met 3-1 had gewonnen van het Noorse Lillestrøm, werd het in het eigen Bosuil-stadion 2-0. Na ook drie competitiezeges was het al de zesde overwinning op rij voor de ploeg van de nieuwe Limburgse trainer.

Redactie

Van Bommel had voor het eerst een basisplaats ingeruimd voor Anthony Valencia. De jonge Ecuadoraan opende al in de elfde minuut de score , op aangeven van routinier Radja Nainggolan. Voorin hield de Zwitser Michael Frey de Nederlander Vincent Janssen op de bank.

Janssen mocht na een uur alsnog het veld in en toonde zich op een verkeerde manier gretig. Hij duwde verdediger Colin Rösler onnodig omver en had meteen geel te pakken. Na een afgeketst schot van Janssen slaagde Birger Verstraete erin de 2-0 te maken.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

2022-08-11 - Komt Dat Schot Afl 01. © De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal