Mini Charlemagne Preuve Festijn op binnenplaats gemeentehuis Meerssen

Zangeres Janine Kitzen treedt op tijdens het evenement. © Archieffoto

Meerssen -

Meerssense horecaondernemers houden zaterdag 20 en zondag 21 augustus op de binnenplaats van het gemeentehuis het Mini Charlemagne Preuve Festijn.

Redactie

„Lekker ontspannen met een hapje en een drankje, genieten van live muziek en een gezellig samenzijn”, zo omschrijft de organisatie het ‘proeffestijn’. De rode draad van het weekend wordt gevormd door „cultuur, het gemoedelijke van Zuid-Limburg, lekkernijen van regionale ondernemers en een afwisselend recreatief programma voor jong en oud”.

Lees ook: Eerste signalen van economische tijdbom zichtbaar: ‘Ik kan het betalen, maar mensen met een kleine portemonnee?’

Bezoekers kunnen zaterdag van 18.30 tot 01.00 uur en zondag tussen 14.00 en 23.00 uur terecht en krijgen naast wijnen, speciaalbieren en lekkernijen optredens van onder meer Janine Kitzen, Yvo van der Bijl, Hossa Prinz en een mysteryguest voorgeschoteld. Daar dient dan wel vijfenzestig euro entreegeld (all-in) voor te worden afgetikt.

Kijk voor meer informatie op preuvefestijnmeerssen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal