SBS6 gaat ondanks verdenkingen OM toch door met Peter Gillis

 © Wessel de Groot/Talpa

Ondanks de verdenking van de Officier van Justitie dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol mishandeld zou hebben, ziet zijn werkgever Talpa op dit moment geen reden om het nieuwe seizoen van de realityserie rondom de vakantieparkengigant, Massa is Kassa, niet uit te zenden.

Redactie

Dit laat het bedrijf weten in een reactie aan De Telegraaf.

„Dit betreft een privékwestie. Vooralsnog zien wij niet af van het uitzenden van het nieuwe seizoen dat op 6 september van start gaat”, aldus een woordvoerder. Begin deze maand wilde het multimediabedrijf niet ingaan op de kwestie, omdat Talpa niet wilde speculeren. „Laten we vooral voorzichtig zijn met oordelen tot de feiten duidelijk zijn.”

Lees ook: OM: Peter Gillis beet zijn vriendin Nicol in rug en neus

Vrijdag was de eerste zitting in de rechtbank van Den Bosch. Daar sprak de Officier van Justitie zijn verdenking uit, Zo wordt Peter ervan verdacht zijn vriendin Nicol Kremers in te hebben gebeten, geduwd en aan haar haren en armen getrokken. Bij de zitting waren zowel Gillis - die momenteel met Nicol vakantie viert in Italië - als zijn advocaat Ton Biezenbos niet aanwezig. Hoewel Nicol geen aangifte heeft gedaan van de vermeende mishandeling, heeft het OM zelf besloten tot vervolging over te gaan.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal