Inwoners gemeente Bergen kunnen meedoen aan euroregionale fotowedstrijd ‘Magische Momenten’

 © Gemeente Bergen.

Bergen -

De Euregio Rijn-Waal zoekt creatieve hobbyfotografen voor de jaarlijkse fotowedstrijd. De gemeente Bergen maakt onderdeel uit van dit gebied.

Het werkveld van de Euregio Rijn-Waal bestaat uit de Duitse districten Kleef en Wesel, het stadsdistrict Düsseldorf, het stadsdistrict Duisburg en de Nederlandse steden Arnhem en Nijmegen, de Achterhoek en Noordoost-Brabant, Zuidwest-Gelderland, Veluwe en het noordelijk deel van Limburg.

Thema

Alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal kunnen deelnemen. Het thema dit jaar luidt ‘Magische Momenten’. Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s inzenden. De inzending dient voorzien te zijn van naam, telefoonnummer, e-mailadres, de plaats van opname en de titel van de foto(‘s). Meedoen kan tot zaterdag 1 oktober.

Het dagelijks bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest samen met inwoners de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden beloond met een geldprijs van tweehonderd en honderd euro.

Kijk voor meer informatie op de website van Euregio Rijn-Waal.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal