Ruzie in Belgische garage escaleert: hand van man afgehakt met ijzeren staaf

 © ANP

In het Belgische Lokeren is in de nacht van vrijdag op zaterdag een garagehouder aangevallen door ongeveer twintig personen. Er werden enkele schoten gelost en de hand van een man werd afgehakt met een ijzeren staaf.

Redactie

Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

De aanval vond rond middernacht plaats. Na afloop zou iedereen op de vlucht zijn geslagen, maar in het ziekenhuis kwam ongeveer tegelijkertijd een man binnen van wie de hand was afgehakt. Dat bleek later met een ijzeren staaf met scherpe rand gebeurd te zijn. „Al snel bleek dat de twee incidenten met elkaar te maken hadden”, meldt het parket.

Er werden vier personen gearresteerd. De garagehouder en zijn broer, de man van wie de hand werd afgehakt en de man die hem binnenbracht in het ziekenhuis. Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het incident.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal