Man (18) in Blerick meerdere keren gestoken, 33-jarige verdachte opgepakt

 © ANP/HH

Venlo/Blerick -

Een 33-jarige man uit Venlo is zaterdagnacht in zijn woonplaats opgepakt op verdenking van poging doodslag. Hij wordt ervan verdacht een 18-jarige man meerdere keren te hebben gestoken.

Redactie

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Rond half één kwam bij de politie een melding binnen van een conflict in een woning aan de Mezenkampstraat in Blerick. Een patrouille die poolshoogte ging nemen, trof in de woning meerdere personen, onder wie een gewonde man, aan. Hij bleek verschillende steekwonden te hebben.

Conflict

Uit politieonderzoek bleek dat eerder op de avond, rond negen uur, een conflict in de woning had plaatsgevonden. De aangehouden verdachte en slachtoffer waren hierbij betrokken. Beiden mannen troffen elkaar later op de avond op de Nieuwborgstraat. Het kwam tot een geschil waarbij de verdachte een steekwapen gebruikte.

Na het incident is het 18-jarige slachtoffer gewond teruggelopen naar de woning aan de Mezenkampstraat, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd.

De verdachte meldde zich korte tijd later ook bij de woning en is daar door de politie aangehouden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal