Komend weekend vijfendertigste editie van Gulpener Bierfeesten

 © Johannes Timmermans

Gulpen -

De Markt in Gulpen vormt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus het decor van de Gulpener Bierfeesten.

Redactie

Het gaat om de vijfendertigste editie van het gratis toegankelijke evenement, dat jaarlijks kan rekenen op twintig- tot vijfentwintigduizend bezoekers. „Telkens zonder incidenten”, stelt de trotse organisatie op haar website.

Het programma start vrijdag om 21.00 uur (locatie open om 20.00 uur) met een optreden van de band Anderkovver. Daarnaast neemt deejay Bram Wilders een deel van de muzikale omlijsting voor zijn rekening.

Van Tonca tot Tana

Zaterdag gaat het verder met de Seniorenmiddag (15.00 tot 18.00 uur) met optredens van Katja Henz, Extra Lank, Sjpringlaevend, Marleen Rutten en Beppie Kraft, gevolgd door een avond (21.00 tot 01.00 uur) met The Recipe en Feestkabinet.

Zondag is er eerst aandacht voor de inwendige mens, met een brunch in de buitenlucht (12.00 tot 15.00 uur). Daarna (16.00 tot 19.00 uur) volgt de Artiestenmiddag waarbij Frans Theunisz, Marjolein Heijltjes, Ziesjoem, Spik & Span en Erwin voor feestmuziek zorgen. De afsluiting is in handen van de band Tonca en zanger John Tana (19.00 tot 23.00 uur).

Kijk voor meer informatie op www.gulpenerbierfeesten.nl.