Festival van de Liefde aflevering met Voerendaal wordt zondag 11 september uitgezonden op NPO1

 © Facebookpagina Wil Houben

Voerendaal
redactie

De aflevering van het televisieprogramma Festival van de Liefde van de KRO-NCRV, waarin de gemeente Voerendaal een prominente rol heeft, wordt zondag 11 september vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

In Festival van de Liefde, gepresenteerd door Anita Witzier en Edson da Graça, staat telkens een andere plaats in Nederland centraal en wordt op zoek gegaan naar de mooiste liefdesverhalen.

In het programma draait het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde. „Want hoe mooi de liefde ook is, soms is er ook verdriet, afwijzing of verlies. Ook daar staan Anita en Edson bij stil in de ontroerende gesprekken die zij voeren”, zo meldt de KRO-NCRV website.

In de eerste aflevering op zondag 21 augustus staat Rotterdam centraal. In de andere afleveringen draait het om de liefde in Lelystad, Voerendaal, Zwolle, Anna Paulowna.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal