Tweede slachtoffer steekpartij Wijlre ook overleden

 © Track’88

Wijlre -

De 29-jarige man die maandagochtend zwaargewond raakte door een steekincident in Wijlre is dinsdag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

Redactie

Een 25-jarige man overleed maandag ter plekke aan zijn verwondingen na de steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in Wijlre. De politie arresteerde al meteen een 31-jarige man op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.

Rond 05.15 uur kreeg de politie een melding van een conflict in een appartementencomplex, waarbij gestoken was. Hulpdiensten troffen twee gewonde mannen aan, van wie er één ter plekke overleed. Verdere informatie over de slachtoffers en de verdachte is niet bekendgemaakt.

Lees ook: Dodelijke steekpartij in pand waar arbeidsmigranten verblijven in Wijlre: ‘Een diep triest exces’

De politie is nog bezig met het onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld in het pand. Getuigen wordt verzocht zich te melden.

Man overleden door steekincident in Wijlre. © Track’88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal