Huiskamer van Partij pakt na zomerstop de draad weer op

 © Harry Heuts / MGL

Partij -

De Huiskamer van Partij, waar dorpsgenoten en buren elkaar kunnen ontmoeten, heeft het programma voor de maand september bekendgemaakt.

Redactie

Dat begint op donderdag 1 september om 14.00 uur in A ge Wienhoes (Oude Heirbaan 9) met de seizoensopening. Deze staat vooral in het teken van gezellig bijkletsen. „Er wordt gezorgd voor een stuk vlaai, de koffie is voor eigen rekening”, schrijft de organisatie. In verband met die vlaai is vooraf aanmelden gewenst.

De week erop, 8 september om 14.00 uur, start bij Tant Merie (Partijerweg 35 in Wittem) een wandeling van vier à vijf kilometer. Donderdag 15 september wordt bij de baan aan het speelveldje in de van Cosselaerstraat jeu de boules gespeeld. Ook deze activiteit start om 14.00 uur.

In de ochtend van 22 september staat een lange wandeling op het programma. Deze heeft een lengte van ongeveer tien kilometer en begint om 10.30 uur. Meer informatie volgt later. Donderdag 29 september tot slot, is er een uitstapje naar het Maastrichts Porselein Outlet Centrum in Eijsden. De groep vertrekt om 14.00 uur vanaf Tant Merie. Deelname is gratis, aanmelden noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie op www.partijwittem.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal