En dat is vijf, Rieu kondigt weer een extra kerstconcert aan

Rieu tijdens een van de Vrijthofconcerten eerder deze zomer. © ANP

André Rieu geeft aan het einde van dit jaar nog maar eens een extra kerstconcert in Maastricht. Het optreden vindt plaats op zondag 11 december van dit jaar om 15.00 uur.

Redactie

Eerder kondigde Rieu al een vierde concert aan, nu gaat het dus al om het vijfde kerstconcert. „Dit jaar wordt het nog mooier dan ooit”, zegt Rieu over zijn show Christmas in My Hometown.

„Voor velen van u, mijn dierbare fans, is Kerstmis het hoogtepunt van het jaar”, aldus Rieu. „Ik beloof u concerten om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u volledig ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van een waar winterwonderland. Laat u betoveren door de prachtige paleisdecoratie en het kerstdecor.”

Tickets voor het extra concert van Rieu zijn te koop vanaf aankomende vrijdag om 10.00. Rieu geeft ook op 10, 16, 17 en 18 december een kerstconcert. Daar zijn nog tickets voor te koop.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal