Verdachte (31) dodelijke steekpartij in Wijlre op vrije voeten

Het pand in Wijlre waar de dodelijke steekpartij plaatsvond. © De Limburger

Wijlre -

De 31-jarige man uit Spanje die maandag als verdachte is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident in Wijlre is weer op vrije voeten. De man bij wie bloed op de kleding werd aangetroffen is niet langer verdachte in deze zaak, zo heeft de politie bekendgemaakt.

Redactie

Twee personen kwamen in de nacht van zondag op maandag om het leven in een appartementencomplex voor arbeidsmigranten aan de Valkenburgerweg in Wijlre. Beiden werden neergestoken.

Twee slachtoffers

De slachtoffers zijn een 25-jarige Spanjaard en een 29-jarige Portugees. De een overleed ter plekke aan zijn verwondingen, de ander een dag later in het ziekenhuis.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld in het appartementencomplex waar meerdere arbeidsmigranten zijn gehuisvest.

Man overleden door steekincident in Wijlre. © Track’88

Lees ook: Dodelijke steekpartij in pand waar arbeidsmigranten verblijven in Wijlre: ‘Een diep triest exces’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal