EK motorcross MX Open Klasse in Meijel

 © MCC Meijel.

Meijel -

MCC Meijel organiseert op zaterdag 10 en zondag 11 september een weekend vol motorcross op circuit De Vossenberg, onder meer het EK MX Open Klasse.

De zaterdag is voor jeugd- en clubrijders onder de naam BENEDU-Cup, een uitwisseling tussen de Nederlandse, Duitse en Belgische bond waar de 50cc, 65cc, 85cc, beginnersklasse, MX2 Jeugd (125cc), Quad special en Quad standaard aan het starthek verschijnen. Daarnaast staan op het programma de Kids & Sidecars en een open clubklasse voor beginners en een open clubklasse voor gevorderden.

EK

Een dag later staat het Europees kampioenschap MX Open Klasse en de 24MX Nationale Motorcross op het programma. Naast de Europese coureurs van de Open Klasse verschijnen achter het starthek de MX Open Senioren, de MX Open Nationalen, de MX2 Junioren, de MX2 Senioren (125 cc Cup), dames en veteranen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal