Kermis in Beesel en Reuver

 © Gemeente Beesel.

Beesel -

In Beesel is er kermis van zaterdag 27 augustus tot en met woensdag 31 augustus. De kermis in Reuver vindt plaats van zaterdag 3 september tot en met woensdag 7 september op het Raadhuisplein.

In Beesel is er onder meer een kindermiddag op zondag 28 augustus met een bezoek van Mickey en Mini Mouse, een echte Minion en een portretkunstenaar die tekeningen maakt. Verder kunnen kinderen deelnemen aan een dansclinic van prinses Aja van het Draaksteken.

Op de kermis in Reuver wordt woensdag 7 september vanaf 14.00 uur een prikkelarm uurtje georganiseerd. Dat betekent dat de muziek zachter staat, de lampen niet zo snel knipperen en de instaptijd wat langer is. Ook aan de opa’s en oma’s is gedacht op deze dag met het organiseren jaarlijkse senioren(kien)middag in café Ronckenstein vanaf 15.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal