Archery Attack tijdens ‘Vakantie Voorbij Ploensj’ in zwembad Montfort

 © Zwembad ’t Sweeltje.

Montfort -

In zwembad ’t Sweeltje in Motfort wordt vrijdag 2 september van 17.00 - 21.00 uur de zogeheten ‘Vakantie voorbij Ploensj’ georganiseerd met muziek, zwemmen, springkussen en Archery Attack.

Archery Attack is teamspel waarin deelnemers met pijl en boog met elkaar de strijd aangaan. Het is een mix tussen boogschieten, trefbal en paintbal. De pijlen zijn voorzien van een rubberen punt en iedereen draagt een helm ter bescherming.

Kinderen vanaf acht jaar kunnen zich tot en met woensdag 24 augustus aanmelden bij het zwembad waar inschrijfformulieren liggen. Er kan ook een e-mail worden gestuurd met vermelding van naam. Deelname kost 2,50 euro per persoon voor abonnementhouders. Kinderen die geen abonnement hebben betalen voor Archery Attack en de rest van de dag op vrijdag 2 september vijf euro per persoon.

Klik hier voor een filmpje over Archery Attack.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal