Opnames van zeventiende seizoen ‘Flikken Maastricht’ begonnen

Archieffoto: Angela Schijf en Victor Reinier van ‘Flikken Maastricht’ vieren dat zij de Gouden Televizier-Ring 2014 hebben gewonnen voor beste tv-programma.  © archief ANP

De opnames van het zeventiende seizoen van hitserie Flikken Maastricht zijn begonnen.

Redactie

Dat heeft AvroTrosmaandag gemeld. Angela Schijf en Victor Reinier keren terug in de hoofdrollen. Ook vaste acteurs Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel zijn weer van de partij.

De serie, die recent op tv begon aan zijn zestiende seizoen, volgt de besognes van rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen. Flikken Maastricht won een paar jaar geleden de Gouden Televizier-Ring.

AvroTros kan nog niet exact vertellen wanneer het volgende seizoen te zien zal zijn, maar de afgelopen jaren begon de verse reeks rond de jaarwisseling. De omroep kondigde eerder aan dat er minimaal achttien seizoenen gemaakt worden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal