‘Ten Hag ziet uit veiligheidsoverwegingen af van bespreking’

 © ANP / AFP

Manchester -

Trainer Erik ten Hag heeft maandag uit veiligheidsoverwegingen moeten afzien van een voorbespreking met de spelers van Manchester United op de wedstrijd van maandagavond tegen Liverpool. Dat meldt Manchester Evening News.

Redactie

De bewaking van het hotel durfde het niet aan de bijeenkomst te laten doorgaan, omdat zich bij het hotel al woedende fans hadden verzameld.

Na twee nederlagen in de Premier League richt de woede van de fans zich vooral op de familie Glazer, die eigenaar is van de club. Inmiddels hebben de protesten zich uitgebreid naar het stadion Old Trafford, waar het duel om 21.00 uur (Nederlandse tijd) moet beginnen. Ook daar eisen de supporters het vertrek van de Glazers.

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger:

Hoewel er voldoende mogelijkheden zijn bij Fortuna, zou het hele randgebeuren trainers wel eens kunnen afschrikken. © De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal