Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Wie verdient volgens u een Jongerenlintje?

 © gemeente Gulpen-Wittem.

Speciaal voor jongeren in Gulpen-Wittem heeft de gemeente het Jongerenlintje in het leven geroepen. Het lintje wordt uitgereikt aan jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 20 jaar die iets bijzonders hebben gedaan en daarmee onze gemeenschap een stukje mooier hebben gemaakt.

Aangeboden door gemeente Gulpen-Wittem

Vorig jaar werd het lintje aan een heldhaftige vriendengroep uit Wijlre en Lemiers uitgereikt. Tijdens de watersnoodramp op 15 juli 2021 redde deze vriendengroep een inwoonster uit het water.

Welke jongere verdient dit jaar volgens u een lintje? Meld hem of haar aan!Let erop dat uw aanmelding uiterlijk 15 september 2022 bij ons binnen is. De uitreiking vindt plaats op woensdag 23 november 2022.

Wat valt er onder een ‘bijzondere prestatie’?Denk aan het redden van een mens of dier, het leveren van een opvallende bijdrage aan het milieu, het opzetten van een actie voor derden of een sportieve prestatie. Maar ook jongeren die langdurig zorgdragen voor een zieke of hun haren kortknippen om ze te doneren aan een goed doel.