Grease-musical Albert Verlinde geregisseerd door Servé Hermans

De musical ‘Grease’ van producent Albert Verlinde heeft in Servé Hermans een regisseur gevonden.  © Rob Oostwegel

Maastricht -

De musical ‘Grease’ van producent Albert Verlinde heeft in Servé Hermans een regisseur gevonden.

Redactie

Daarnaast werd dinsdag bekend dat er al ruim vierhonderd aanmeldingen zijn voor de audities. Het gaat om dansers, zangers en acteurs.

„In Servé Hermans hebben we een fantastische regisseur”, laat Verlinde in een verklaring weten. „Bij Dagboek van een Herdershond hebben we intens mogen samenwerken en dat is uitstekend bevallen. Hij heeft daar een prachtige voorstelling neergezet en ook voor Grease zit hij vol met geweldige ideeën.” Ook voegt de Maastrichtse choreograaf Daan Wijnands zich bij de productie. Hij werd voor zijn werk negen keer genomineerd voor een Musical Award en verzilverde er daarvan vijf.

Tot en met 31 augustus kunnen belangstellenden zich nog aanmelden om auditie te doen. Tot nu toe is Verlinde tevreden met de grote belangstelling. „We merken aan alles dat de musical Grease bij iedereen leeft. In een paar dagen hadden we vierhonderd aanmeldingen voor de audities binnen.”

Lees ook: Albert Verlinde heeft smaak na Dagboek van een Herdershond te pakken en komt nu met musical Grease

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal