Werkzaamheden aan N271 tussen Well en Wellerlooi

 © Archief De Limburger.

Well -

Provincie Limburg voert van vrijdag 2 september 19.00 uur tot maandag 5 september 5.00 uur asfaltonderhoud uit op de N271. Het betreft het gedeelte tussen de Kruisstraat Wellerlooi en de rotonde bij Well dat geheel is afgesloten voor verkeer.

Fietsers en bromfietsers kunnen wel gebruik maken van het fietspad. De Geysselberg en de Weideweg worden afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van het openbaar vervoer en de hulpdiensten.

Provincie Limburg informeert de bewoners van de Geysselberg over de bereikbaarheid. Aan de Geysselberg en de Weideweg is een tijdelijk parkeerverbod van toepassing in de periode dat er gewerkt wordt. Voor landbouwverkeer wordt een aparte omleiding ingesteld, deze wordt met bebording aangegeven.

Als de werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden in het geplande weekend, dan worden deze verplaatst naar vrijdag 9 september 19.00 uur tot maandag 12 september 6.00 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal