Feestavond in Grathem met toneel en muziek

 © Facebook Kiek Mer.

Grathem -

Toneelvereniging Kiek Mer organiseert zaterdag 3 september vanaf 15.00 uur in samenwerking met een aantal Grathemse verenigingen het Kiek Mer Fiësta, in en buiten de Nassaurie aan het Nassauplein in Grathem.

Er zijn muzikale optredens van de blokfluitgroep, Harmonie Sint Agatha en de drumband van Schutterij Sint Severinus. De EHBO is aanwezig om iedereen te informeren over het mooie werk dat hun organisatie doet. Jonge (maar ook oudere) gasten kunnen zich laten schminken.

Gastspelers

De Kerbettemaekers (playbackgroep van de bonte avonden) voert een act op en natuurlijk is Kiek Mer zelf van de partij met een kort toneelstuk ‘Het Hek’ waarbij naast de vaste toneelspelers ook twee jonge gastspelers optreden.

Iedereen kan tussen 18.15 en 19.30 uur gratis meedoen aan een Samba Workshop. Om een idee te hebben hoeveel sambaballen hiervoor nodig zijn is aanmelden verplicht via kiekmergrathem@gmail.com.Het feest wordt afgesloten met een optreden van de Nuuj Helde in de foyer van de Nassaurie. Zij brengen vanaf 21.00 uur hun feestmuziek ten gehore.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal