Schutterijen organiseren KABAAL IN BEEG in Grevenbicht

 © Facebookpagina KABAAL IN BEEG.

Grevenbicht -

Koninklijke Harmonie Aurora organiseert zaterdag 3 september samen met Schutterij Eendracht en Schutterij Broederschap van Het Heilig Kruis het jeugdspektakel KABAAL IN BEEG bij Café Aurora in Grevenbicht.

Dit evenement wordt gesponsord door gemeente Sittard-Geleen en bestaat uit een dagprogramma vol spellen en muziek, onder meer windbuksschieten, bielemantreffen en een slagwerk-workshop.

Er worden lunchpakketten uitgedeeld en tussendoor is er genoeg tijd om iets te eten en te drinken. Omdat de activiteiten verspreid door het dorp plaatsvinden wordt aangeraden om met de fiets te komen.

Het programma is vooral bedoeld voor iedereen van dertig jaar of jonger. Ook vrienden of familie die geen lid zijn van één van de verenigingen zijn van welkom om mee te doen. De oudere leeftijdscategorieën zijn vanaf 18.00 uur welkom.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje bij het schuttershome van Schutterij Eendracht. Hierna kunnen de liefhebbers ook nog een kansje wagen bij het burgerschieten met de grote buks.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kabaalinbeeg@gmail.com of door op ‘Gaan’ te klikken op de Facebookpagina.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal