Ongeluk met drie voertuigen en vrachtwagen op A2 tussen Weert naar Eindhoven zorgt voor flinke vertraging: een gewonde

 © WeertdeGekste

Weert -

Het verkeer op de A2 van Weert naar Eindhoven moet maandagochtend rekening houden met een forse vertraging. De reden is een ongeval tussen een vrachtwagen en drie andere voertuigen.

Redactie

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor elf maandagochtend in de richting van Eindhoven, ter hoogte van Maarheeze. Volgens Weertdegekste is er één persoon gewond geraakt bij het ongeluk tussen vier voertuigen. Het ongeval zou zijn gebeurd in de staart van een file die het gevolg was van een eerder ongeval.

Uur vertraging

Rijkswaterstaat heeft het verkeer vanaf knooppunt Het Vonderen omgeleid via de A73 en A67 richting Venlo. Ondanks dat stond er meer dan tien kilometer file en was er ongeveer een uur vertraging.

Een berger moest er aan te pas komen om de voertuigen af te slepen. De verwachting was dat Rijkswaterstaat de weg weer vrij zou hebben rond kwart voor twee maandagmiddag. Even later meldde de ANWB dat weg weer vrij is gegeven.

De hulpdiensten waren snel ter plekke. Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal