Politie hoopt op gouden tip over bij drugslab in Groningen dood aangetroffen man uit Roermond (38)

 © Persbureau Noorder Nieuws

Roermond -

De politie heeft na het verspreiden van zijn naam en pasfoto meerdere tips gekregen over de 38-jarige man uit Roermond die dood werd aangetroffen in het Groningse Kiel-Windeweer.

Redactie

Maar de gouden tip zat daar nog niet bij. De politie zal daarom dinsdag aandacht aan de zaak besteden in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Lees ook: Man uit Roermond (38) dood aangetroffen bij drugslab in Groningen

Het lichaam van de man werd vorige week maandag gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie, nadat daar een drugslab was ontdekt. Het is onduidelijk waardoor hij om het leven is gekomen. De politie onderzoekt of er een relatie is tussen de overleden man en het drugslab.

Roermond

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is opgegroeid in Roermond. Hij had in de laatste twee weken van juli voor het laatst contact met zijn familie.

Lees ook: 15.000 euro uitgeloofd in onderzoek naar moord op Xavier Durlinger uit Sittard

Op zondag 21 augustus werd er drugsafval aangetroffen op het terrein aan de Nieuwe Compagnie. Na onderzoek bleek het volgens de politie te gaan om een drugslab. Een man (68) en vrouw (65) uit de gemeente Midden-Groningen werden die zondag opgepakt op verdenking van het overtreden van de Opiumwet.

Lees ook: Politie looft 15.000 euro uit voor gouden tip in zaak man die werd bestolen en doodgereden bij Parkstad Limburg Stadion