Groothandel Demir Fruit in Venlo failliet

 © ANP

Maastricht -

Rechtbank Limburg heeft dinsdag twee bedrijven failliet verklaard. Het gaat om Demir Fruit in Venlo en Servinter in Nuth.

onze verslaggever

Demir Fruit is een groothandel in groenten en fruit, gevestigd op Fresh Park in Venlo. Volgens de meest actuele gegevens van de Kamer van Koophandel telt het bedrijf - opgericht in 2013, eigendom van Sema Demir-Sisman - zes werknemers. Tot curator is Peter Brouns benoemd, verbonden aan advocatenkantoor Boels Zanders. Hij was niet voor een toelichting bereikbaar.

Servinter, gevestigd aan de Stationstraat in Nuth, houdt zich bezig met het repareren van elektronische producten. Er was volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel één persoon werkzaam. Het bedrijf in Nuth is onderdeel van moederbedrijf Servinter in België. Remco Rosbeek, eveneens verbonden aan Boels Zanders, is benoemd tot curator.

Lees ook: Drie ondernemers en zeven nieuwe padelbanen: doorstart sport- en saunacentrum Dennenmarken compleet

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal