Dode persoon aangetroffen in de Maas bij Belfeld, ander persoon gewond afgevoerd

 © Keistadnieuws

In de Maas bij Belfeld heeft de politie donderdagavond een overleden persoon gevonden.

Redactie

Het is nog onduidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen. De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. De omgeving is ruim afgezet.

Vlakbij aan wal bij het Mergelstraatje lag een ander persoon. Die is met lichte verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Hij zal later nog door de politie worden verhoord.

De politie heeft het gebied afgezet. © Track’88

Ook gewonde persoon

De hulpdiensten werden rond 21.00 uur gealarmeerd dat er iemand bij de Maas in Belfeld te water was geraakt. Een voorbijganger trof aan de waterkant een gewonde persoon aan.

Volgens een woordvoerster van de politie kwam een melding binnen over twee drenkelingen. Wat er precies gebeurd is kon de woordvoerster nog niet zeggen. De politie houdt volgens haar alle scenario’s open. Aan de wal is een kleine personenauto aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat deze auto verband houdt met de twee personen en het voertuig is daarom inbeslaggenomen.

Hulpdiensten op de plek waar een dode en een gewonde persoon zijn aangetroffen. © Track’88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal