Man poept na avondje stappen op terras van bejaarde vrouw en valt halfnaakt in slaap

Ter illustratie. © Getty Images

Venray -

Een hoogbejaarde vrouw (88) in Venray schrok zich zondagochtend rot, omdat een nagenoeg naakte man bij haar op het terras had gepoept en vervolgens in slaap was gevallen.

Redactie

De man zat halfnaakt op een stoel op het terras van de vrouw. Volgens de politie moest de man zo nodig dat hij niet met een schone broek thuis was gekomen als hij niet bij de vrouw op het terras zijn boodschap had gedaan. De man koos dat plekje, omdat hij daar redelijk beschut kon zitten.

Weinig kleding

De dronken stapper viel vervolgens in slaap met weinig kleding aan. Een jas en sokken.

De politie kwam even na de melding van de vrouw ter plekke en wekte de man. De wildpoeper realiseerde zich niet direct waar hij was, maar heeft daarna wel zijn eigen uitwerpselen opgeruimd. Verder geeft de politie aan dat de man wordt aangemeld bij drugspreventieproject Helder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal