Aartsen is nonstop op zoek naar talent

 © Aartsen.

Als de normale mens nog diep in zijn slaap op bed ligt, staan bij ons de lichten al aan. De eerste lading verse groenten en fruit vanuit de hele wereld is binnengekomen in één van onze magazijnen en binnen een paar uur verkopen we dat aan onze klanten van heinde en verre. Deze klanten, die verdienen lekkere, verse én goede producten. Die halen ze bij ons, omdat dat is waar we voor staan.

Aangeboden door Aartsen

Wie we zijn?Wij zijn Aartsen én wij zijn non stop. Nonstopfresh in alles. Ons werk is namelijk nooit af, nooit uit. Wij werken door voor het beste resultaat. Het is bij ons niet ‘9 tot 5’, hoe cliché ook. Het is werken wanneer het werk daar is tot wanneer het werk klaar is. Of dat nou diep in de nacht is of precies op het midden van de dag. We gaan altijd door, want ons werk verdwijnt niet. Niet stilstaan, maar doorgaan. Als jij bij ons komt werken, dan ben je voor deze ‘nonstop mentaliteit’ én schrikken we je niet af met een beetje extra werk of ‘handen uit de mouwen’.

En juist die mensen, die zoeken we. Want: non stop talent gezocht!

We groeien namelijk als kool - vergeef ons de woordgrap - zo hard dat we het bijna zelf niet bij kunnen benen. Op onze prachtige locatie op het Freshpark in Venlo zijn we daarom op zoek naar mensen die wild enthousiast worden van komkommers, perziken, koolrabi én nasiperen. Mensen die hun handen uit de mouwen steken als orderpicker, accountmanagers AGF óf in een andere functie.

Iets voor jou? Top! Je kan solliciteren via https://vacatures.aartsen.com/nl