HSV’68 maakt vuist tegen eenzaamheid met gratis visactiviteiten

 © ING Image

Vaals -

Hengelsportvereniging Vaals ’68 (HSV ’68) stelt van maandag 3 tot en met woensdag 5 oktober gratis haar visvijvers open voor inwoners van de gemeente.

Redactie

De sportvissers dragen op deze manier bij aan de Week Tegen Eenzaamheid, die van 29 september tot en met 6 oktober op de kalender staat. „De vereniging stelt materialen beschikbaar om kennis te kunnen maken met de hengelsport. Ook het clubhuis is open om een kopje koffie of frisdrank te ontvangen. Iedereen is van harte welkom”, laat de organisatie weten.

Lees ook: Voorzitter Joep Verbugt van GGzE met pensioen: ‘Fysieke ongemakken accepteren we, als iemand in de put zit wordt het anders’

HSV ’68 heeft drie visvijvers aan de voet van de Vaalserberg, naast het Landal vakantiepark (Randweg 21). Mensen die van het aanbod gebruik willen maken, dienen zich vooraf aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 30 september.

Neem daartoe contact op met verenigingssecretaris Tom Lousberg, bereikbaar op nummer 06-33428115 en via info@hsv68.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal