Voormalig toptennisser Tom Okker naar Meerssen voor kick-off OldStar Tennis

 © ING Image

Meerssen -

Oud-tennisprof Tom Okker geeft zondag 9 oktober het officiële startsein voor de nieuwe activiteit ‘OldStar Tennis’ bij tennisclub Volharding in Meerssen.

Redactie

Senioren die het leuk lijkt om af en toe een balletje te slaan, kunnen tijdens de kick-off gratis deelnemen aan een tennisclinic en gezamenlijke lunch. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend.

„Tom Okker verzorgt de officiële aftrap en ondersteunt natuurlijk op de baan. OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staat ontmoeting en sociaal contact centraal. Ervaring met tennis is niet nodig”, schrijft de club.

Het sportieve programma duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Daarna wordt samen gegeten. De trainingen zijn wekelijks op dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar activiteiten@tcvolharding.nl. Bel voor meer info naar 06-14317782 (Claudia).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal