Uitblinkende horecagelegenheden in Limburg gezocht

 © ING Image

Sittard
Silke van Deelen

Horecaondernemers uit de provincie Limburg kunnen nu hun eigen zaak opgeven om in aanmerking te komen voor een titel in de strijd voor de Nederlandse Horecaprijzen 2022.

Ook de horeca in de provincie Limburg blijft na de maatregelen die opgelegd werden vanwege Corona nieuwe uitdagingen tegenkomen. Echter, ondanks tekorten aan medewerkers, hogere inkoopkosten door inflatie en gestegen energieprijzen blijven horecaondernemers doorknokken en creatieve oplossingen verzinnen.

Lees ook: Forse toename koffiebars in Limburg: Maurice (51) opende er een omdat hij ‘nergens écht lekkere koffie rook’

Bij de Nederlandse Horeca Prijzen kunnen horecaondernemingen voor hun ondernemerschap beloond worden en een titel winnen per gemeente en provincie. Een vakjury reikt per categorie landelijke Awards uit tijdens een Award Festival met onder meer de dj’s van Radio538. Bovendien kan deelname aan de verkiezing bijdragen aan meer zichtbaarheid en het winnen van een titel aan de aantrekkingskracht richting nieuwe medewerkers.

Online stemronde per gemeente

De titels per gemeente en provincie komen tot stand via de beoordeling van gasten. Van 5 oktober tot en met 17 november kan er gestemd worden via de website van de verkiezing.

Aanmelden is gratis voor horecagelegenheden en kan nu via www.horecaprijzen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal