Verduurzamen én geld besparen? LIOF helpt je op weg!

 © LIOF.

Wat doe je als jouw bedrijf straks minder gas kan krijgen? Of als de energierekening van jouw bedrijf alleen maar hoger wordt? En hoe ga je om met jouw grondstoffen die schaarser of duurder worden of onnodig milieubelastend zijn? LIOF helpt je graag concreet op weg tijdens een speciaal event op 28 september.

Aangeboden door LIOF

Op 28 september organiseert LIOF een event voor ondernemers die hun energie- en/of materiaalgebruik willen reduceren of verduurzamen, maar misschien nog niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Het event start om 09.15 uur bij het Center Court op de Brightlands Chemelot Campus en eindigt rond 16.45 uur.

In de ochtend neemt Mike Noldus, directeur van Akarton, ons mee op de duurzaamheidsreis die hij met Akarton heeft afgelegd. Wat waren de initiële beweegredenen en wat heeft het Akarton tot nu toe opgeleverd?

Vervolgens vertelt Bas Latten van Cyclups over het waarom achter hun ontwikkeling van onder andere duurzaam bestek op basis van natuurlijke materialen.

Maar we nemen je ook mee in de concrete ondersteuningsmogelijkheden die LIOF en Chemelot Innovation & Learning Labs (CHILL) je kunnen bieden en je krijgt een rondleiding door de faciliteiten van CHILL.

In de middag brengen we een bezoek aan Healix in Maastricht. Healix gebruikt afgedanke netten om nieuwe hoogwaardige grondstoffen te produceren. Een goede business case voor het bedrijf en een mooie stap voor de verbetering van de wereld.

Kortom...... een inspirerende dag, vol kennis en ideeën en de gelegenheid om direct met collega-ondernemers te praten over mogelijkheden tot verduurzaming binnen jouw bedrijf!

Meld je snel aan en dan zien we je graag op 28 september.