Informatieavond Wonen Kelpen-Oler over toekomstplannen voor het dorp

Foto ter illustratie. © ING Image

Kelpen-Oler -

Stichting Wonen Kelpen-Oler houdt maandag 12 september om 19.30 uur in het parochiezaaltje bij de kerk een bijeenkomst over de plannen omtrent wonen en leefbaarheid in het dorp.

Redactie

Het is de bedoeling die avond het laatste conceptplan met betrekking tot deze thema’s aan het publiek te presenteren. „Tijdens de diverse bijeenkomsten hebben we feedback opgehaald en zo goed mogelijk proberen te verwerken. Om dit plan op hoofdlijnen af te ronden, gaan we graag nog één avond actief aan de slag”, schrijft de woningstichting.

Lees ook: Gemeente Leudal stemt in met verhuizing basisschool Kelpen-Oler naar andere onderwijsstichting

Het gaat volgens de organisatie nog niet over bouwen of verbouwen, maar over hoe Kelpen-Oler er in de toekomst uit moet gaan zien. De avond duurt naar verluidt maximaal twee uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wonen@kelpen-oler.nl. Vermeld in de mail met hoeveel personen de bijeenkomst wordt bezocht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal