Opening vernieuwde racketsportpark van Panta Rhei in Limbricht

Artist impression van de nieuwe situatie.  © Padel Power Club

Limbricht
Silke van Deelen

De grote opening van de vier nieuwe banen van Padel Power Club en het geheel vernieuwde racketsportpark van Panta Rhei in Limbricht vindt plaats op zaterdag 24 september.

In drie maanden heeft het racketsportpark een metamorfose ondergaan: draglines die het gravel en de grond onder de tennisbanen verwijderden, nieuw aangelegde all weather tennisbanen, vers gestort beton voor de nieuwe padelbanen, nieuwe materialen zoals glazen wanden voor de padelbanen, terrassen en inrichting van het clubhuis. Met een grootse opening wordt een nieuw tijdperk ingeluid.

Lees meer: Tennisvereniging Panta Rhei in Limbricht krijgt padelbanen en is voortaan het hele jaar open

„Omdat het nieuwe racketsportpark ook buiten Limbricht niet onopgemerkt is gebleven, hebben we een aantal interessante gasten bereid gevonden de opening te komen opluisteren en bieden we een aansprekend programma aan voor leden, genodigden, sponsoren, sympathisanten en alle geïnteresseerden en/of mogelijk nieuwe leden”, zo meldt de organisatie. Bram Aarts van Padel Power Club zal het programma leiden dat om 14.30 uur van start gaat met interviews, demonstraties en een gezellig samenzijn.

Voor meer informatie, kijk op www.tcpantarhei.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal