Burendag: Via Jeugd Cadier en Keer nodigt omgeving uit voor kennismaking

 © Harry Heuts

Cadier en Keer -

Op Burendag, zaterdag 24 september, houdt Via Jeugd in Cadier en Keer een open dag voor ‘buurtgenoten, verwijzers, netwerkpartners, toekomstig medewerkers en andere geïnteresseerden’.

Redactie

Bezoekers krijgen een rondleiding waarmee de organisatie wil laten zien hoe het eraan toegaat, wat er zoal gebeurt en hoe het er binnen uitziet. „Leerkrachten en ondersteunend personeel van Stichting Alterius zijn ook aanwezig om te vertellen over het IZEO concept, praktijkvakken, stageplekken, begeleiding en het Praktech met certificering”, schrijft Via Jeugd.

Lees ook: Deze meiden zaten in de gesloten jeugdzorg in Limburg: ‘Ik ging er met één trauma in en kwam er met drie trauma’s uit, je raakt beschadigd’

De rondleiding vindt plaats in groepen van ongeveer twintig personen en duurt om en nabij twee uur. Er wordt gewerkt met een tijdslot, waardoor vooraf aanmelden noodzakelijk is.

Dat kan via het formulier op deze webpagina. Adres: Pater Kustersweg 8 in Cadier en Keer.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal