Ontmoet Chinouk Thijssen tijdens de Boekenweek van Jongeren

 © Schrijverscentrale

Weert
Silke van Deelen

Chinouk Thijssen, winnaar van de Jonge Jury Prijs en een van de auteurs van de 3PAK bundel, is op 20 september tijdens de Boekenweek van Jongeren te gast bij Bibliocenter Weert.

Chinouk vertelt deze avond over haar boeken, waarom ze graag schrijfster wilde worden, waar zij haar inspiratie vandaan haalt en welke thema’s belangrijk voor haar zijn. Ook zal zij kleine stukjes voorlezen en geïnterviewd worden door leerlingen van het VWO van het College.

Over Chinouk

Chinouk Thijssen schrijft Young Adult-thrillers voor 14+. Zij was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van boeken als Fataal spel, Gegijzeld, Dubbelleven, Je hebt één nieuwe volger en de Truth or Dance-trilogie. In juni verscheen haar nieuwste YA-thriller Museumnacht. Daarnaast is Chinouk dit jaar een van de 3PAK-auteurs. 3PAK is het Boekenweekgeschenk van de Boekenweek van Jongeren.

Chinouk komt op 20 september van 20.00 tot 22.00 uur naar Bibliocenter Weert. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden 5 euro en voor niet-leden 7.50 euro.

Aanmelden via www.bibliocenter.nl/chinouk-thijssen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal