Bestel nu je ticket voor de HR vakdag ‘Vitaliteitsreis Live 22!’

 © Vitaal Limburg.

Vitaalste Werkdag van het jaar! Donderdag 22 september organiseert Netwerk Vitaal Limburg weer de jaarlijkse vakdag voor werkgevers & HR managers: de Vitaliteitsreis Live 22! Masterclasses en workshops door experts en HR verhalen ter inspiratie. Incl. de Award Uitreiking voor de Vitaalste Werkgever van Limburg 2022.

Aangeboden door Vitaal Limburg.

Beleef alle onderdelen van de Vitaliteitsreis op de werkvloer zelf: vitaliteit, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid.

• Je gelooft als werkgever in het belang van vitale medewerkers en wil dit (nog meer) binnen jullie organisatie uitrollen, implementeren en verankeren. Je bent op zoek hoe je deze Vitaliteitsreis binnen jullie organisatie slimmer, sneller en succesvoller kunt realiseren. • Je begrijpt dat dit een ongoing proces is en deze reis steeds opnieuw gemaakt wordt, zodat jullie aandacht voor vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid steeds een laag dieper gaat en afgestemd wordt op nieuwe wensen, vragen en uitdagingen.• Je bent op zoek naar kennis, inspiratie en praktische voorbeelden om de Vitaliteitsreis binnen jullie organisatie beter te starten of je huidige vitaliteitsbeleid- en plan te verbeteren en te continueren.• Dit alles op een (inter)actieve, gevarieerde en impactvolle manier gepresenteerd.

Dé HR vakdag: Vitaliteitsreis Live 22! is jouw antwoord!• Tijdens deze vakdag zorgen wij dat jouw rugzak aan kennis, inspiratie en concrete acties letterlijk en figuurlijk gevuld is.• Je maakt gedurende deze dag meerdere persoonlijke en plenaire pitstops waarin kennis wordt gedeeld, zelf vitaliteit ervaart tijdens de workshops en krijg je een flinke dosis inspiratie van de verhalen van collega HR managers die hun verhalen delen. • Bovendien ontmoet je tijdens dit event veel collega HR managers en werkgevers uit het Limburgse werkveld. Verbinding, met elkaar in gesprek, ervaringen uitwisselen, vinden we belangrijk. Tijdens het programma besteden we hier extra aandacht aan. Laat je verrassen!• Tenslotte wordt tijdens de vakdag ook de Award uitgereikt voor de Vitaalste Werkgever van Limburg 2022!

Donderdag 22 september.8.30-15.30 uur | locatie: VISTA college (Sittard) | Incl. Vitale lunch.

Check de website: www.vitaal-limburg.nl voor het hele programma en alle break-out sessies. Daar vind je ook de link om je ticket te bestellen.

Maak nu gebruik van de 20% korting op je ticket! Gebruik promotiecode LIMBURGVITAAL22 bij het bestelproces van Eventbrite. En betaal je geen 149,00 maar € 119,00.