VVV zoekt deelnemers Bijzondere Eredivisie

 © Toin Damen.

Venlo -

VVV is op zoek naar jongens en meisjes vanaf tien jaar die willen deelnemen in het team van ‘VVV-Venlo Bijzondere Eredivisie’.

De Bijzondere Eredivisie is opgezet om iedereen een kans te geven op het hoogste niveau te acteren. Het maken van plezier staat hierin centraal. De competitie bestaat uit vijf wedstrijddagen door het hele land. Een wedstrijddag bestaat uit twee of drie speelrondes tegen verschillende clubs, zoals NEC en Ajax. Vooraf aan de wedstrijddagen vinden één of twee trainingen plaats op het jeugdcomplex van VVV (overkant stadion).

Om deel te mogen nemen moet er worden voldaan aan bepaalde voorwaarden, zodat er zoveel mogelijk gelijke teams worden samengesteld. Voor meer informatie over de voorwaarden, inschrijven en de Bijzondere Eredivisie kan er telefonisch contact worden opgenomen via 077-351-5806 of per e-mail.

Lees ook: Geen verlies met grote cijfers bij Heracles, maar Kruys mist wel urgentie bij VVV-spelers: ‘We moeten meedogenloos zijn’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal