Dier van de week: Enthousiaste Sien zoekt baasje die haar sturing geeft

Sien. © Dierenopvang Op de Smakterheide

Smakt -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week is dat Sien. Zij is achter gelaten op de Boschhuizen in Venray. Ze is een vermoedelijke kruising tussen een stafford en een bullterriër. Ze is een fawn met witte dame van ongeveer 1 jaar oud.

Redactie

Wat zijn haar leukste kenmerken?

„Sien houdt van mensen. Ze heeft een open en vrij karakter, vindt het heerlijk om buiten te rennen op speelweides en is alert op alles wat er om haar heen gebeurt.”

Hoe omschrijf je haar karakter?

„Ze heeft nog een beetje gebrek aan sturing. Ze is onstuimig in de omgang en kan nog veel leren. Ze heeft nog weinig basisregels geleerd.”

Heeft zij minpuntjes?

„Sien reageert ongecontroleerd richting andere honden. Ze is onbeheerst in haar spel en heeft geen rem. We plaatsen haar daarom niet bij andere huisdieren en/of kleine kinderen.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zoeken voor Sien liefhebbers van het ras; mensen die zich ervan bewust zijn wat het ras inhoudt en ervaring hebben in het opleiden dan wel opvoeden ervan. Dan wordt ze zeker een fijne hond! Sien zal bij herplaatsing nog worden gesteriliseerd.”

Heb jij tijd en plek voor deze enthousiaste dame? Stuur dan een uitgebreid bericht ter kennismaking. Neem vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal