Rondleidingen KinderKOOKschool tijdens Burendag in Susteren

 © KinderKOOKschool

Susteren
Silke van Deelen

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de Kookschool en Biobuitentuin in Susteren tijdens de Burendag op zaterdag 24 september.

De KinderKOOKschool wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Naast theorie- en praktijklessen voor leerlingen van de basisscholen in Midden- en Zuid-Limburg, waarin het belang van goede voeding centraal staat, verzorgt het team workshops op locatie aan scholen in de regio. Daarnaast biedt de KinderKOOKschool de mogelijkheid aan voor kinderfeestjes, diverse workshops en basiskooklessen voor volwassenen.

De KinderKOOKschool beschikt over een binnenplaats met een moes- en kruidentuin met laagstamfruitbomen. Vrijwilligers van de KinderKOOKschool verzorgen tijdens de Burendag rondleidingen en geven uitleg bij de diverse planten en kruiden. Ook kunnen bezoekers kennismaken met zelfgemaakte soepen.

De Kookschool en Biobuitentuin ligt aan de Feurthstraat 56 en is te bezichtigen tussen 10.00 en 14.00 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal