Gilde De Graven heeft begin oktober diverse lezingen op het programma staan

 © Gilde De Graven

Munstergeleen
Silke van Deelen

Gilde De Graven organiseert niet alleen cursussen, maar heeft begin oktober ook een aantal lezingen op het programma staan.

Maandag 3 oktober beantwoordt een vrijwilliger van de NVVE vragen over levenseinde. Deze vereniging zet zich in voor keuzevrijheid aan het einde van het leven en helpt mensen ‘weloverwogen en op tijd’ hun wensen hierover kenbaar te maken, ook aan de huisarts.

Dinsdag 4 oktober behandelt Jan Weerts met meerdere deskundigen de volgende onderwerpen: besparen van energie in de eigen woning, het aanschaffen en gebruik van warmtepompen en het effectief gebruik van de energie van zonnepanelen. Dit in het kader van de cyclus duurzaamheid.

Donderdag 6 oktober geeft natuurgeneeskundig therapeut Linda Linssen uitleg hoe ze werkt en welke klachten ze kan behandelen. Ze let daarbij meer op verbanden: lichaam en geest van een persoon kun je immers niet scheiden.

Op maandag 10 oktober tot slot houdt de EHBO-vereniging Munstergeleen een interactieve avond in combinatie met uitleg over wat mensen zelf kunnen doen aan valpartijen, brandwonden, vergiftigingen.

Meer informatie en inschrijven via www.gildedegraven.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal