Cursus ‘Help! Ik schrijf een boek’ met Linda Gielen

 © ING Image.

Panningen -

Bibliotheek Maas en Peel, met vestigingen in de gemeenten Beesel en Peel en Maas, organiseert vanaf maandag 3 oktober de cursus ‘Help! Ik schrijf een boek.’

Deze gratis cursus is voor iedereen met belangstelling voor het schrijven van een eigen boek. Ervaring is niet nodig. Linda Gielen, schrijfster, -begeleidster en eigenaar van uitgeverij Bullseye Publishing uit Panningen neemt de belangrijkste stappen door die aspirant-schrijvers moeten weten. Gielen geeft de deelnemers tips en trucs waardoor het schrijven van een boek makkelijker wordt.

De cursus begint met een algemene sessie om uitleg over de cursus te geven. Er kan dan vrijblijvend worden aangesloten door mensen om te bekijken of deze cursus iets voor hen is. Vervolgens zijn er acht bijeenkomsten op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur met elk een eigen onderwerp.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal